dilluns, 4 de febrer del 2013

CRÒNICA DEL 2n. DIA DE LA FESTA MAJOR DE SANT BLAI

Diumenge, 2 de febrer, el dia del patró, ha començat amb ressò de motos. Com cada any el grup de motards del Palau d'Anglesola ha  organitzat l'esmorzar-crono que es fa en motiu de la Festa Major d'hivern. Hi han participat 23 motoristes dels pobles del voltant que han quedat força satisfets del circuit construit al polígon industrial. La següent trobada serà a la Festa Major d'estiu on s'espera la presència d'una vuitantena de bons pilots al circuit permanent. 

Al migdia l'església parroquial s'ha omplert de gom a gom per celebrar l'eucaristia en honor de Sant Blai. La música de la Coral del Palau i la Maravella ha amenitzat la celebració que ha comptat, també, amb la presència dels infants batejats el 2012. 

La ballada de sardanes d'avui ha aplegat força més sardanistes i la rotllana, doncs, ha fet més patxoca que ahir.

A la tarda el Palau d'Anglesola va empatar 1 a 1 contra el CF Sanaüja. El nostre club mantè una meritòria 2a posicició a la classificació general. La propera cita serà al camp del Torà, el 3r classificat, el diumenge dia 16 a la tarda.

Els més menuts van xalar amb la representació de la Caputxeta Vermella al local dels joves.

I per acabar la jornada l'Orquestra Maravella va oferir un tradicional concert de Festa Major i un bon ball. Els escoltes van tornar a oferir creps a la sortida del pavelló poliesportiu.