dimarts, 1 d’abril del 2014

L'ÍNGRID I LA NANA DEBUTEN EN EL CONCURS DE SALTS D'OBSTACLES


Diumenge passat l'Íngrid Farnell i Gutiérrez va participar en el primer concurs de Salts d'Obstacles de la temporada. La palauanglesolina té una euga pròpia que es diu Nana. Té set anys i és angloàrab. Tot just fa un any que l'Íngrid l'entrena a saltar i, de fet, el campionat del passat 30 de març, era el seu primer concurs. Per això en aquest debut estava nerviosa i només va saltar a la prova de 0,80 m. L'objectiu de final de lliga és més ambiciós: arribar al metre vint. 



La lliga eqüestre de Lleida consta de set concursos: el del passat dia 30 al Club Eqüestre Ponent de Térmens, el dia 27 d'abril a l'hípica Lliri Blau de Linyola, l'11 de maig a l'hípica Terra Ferma, el 8 juny a l'hípica el Segre, el 6 de juliol a la Champion Horse i, després de la pausa d'agost, el 7 de setembre al Club Hípic Sanuy i tanca la temporada, el 5 d'octubre, a l'hípica Tàrrega. Les puntuacions es fan en funció del temps en què es realitza el recorregut (com més ràpid més punts) i en funció dels punts que fas. En aquests concursos guanya el que té 0 punts, és a dir, qui no ha tombat cap obstacle. És a dir guanya qui ha anat més ràpid, per tant té millor temps i a més a més té 0 punts. També si el cavall refusa, és a dir que no salta, o t'equivoques de recorregut, també suma punts. Si tens 0 punts és que has acabat el recorregut perfectament. És una prova destinada a demostrar en el cavall la seva franquesa, la seva potència, la seva velocitat, la seva destresa i el seu respecte a l'obstacle, i en el genet, la qualitat de la seva equitació. 


El darrer diumenge de març, l’Íngrid Farnell va quedar 6a. dels 14 participants que hi havia  a la prova de 0.80. Una bona posició tenint en compte el debut de l’euga.


Li desitgem una bona lliga que anirem seguint des del blog.