dilluns, 19 de maig del 2014

CAMINADA DEL PALAU A ALCOLETGE PEL CAMÍ DE SANT JAUME

El diumenge 25 de maig de 2014 hi ha una caminada organitzada per anar des del Palau d’Anglesola fins a Alcoletge. L'organitza l'Associació d'Amics de Sant Jaume de Sabadallem amb la complicitat dels Amics del Camí del Palau d'Anglesola. Forma part d'un calendari del curs per conèixer els diferents camins traçats arreu de Catalunya. La caminada és oberta a totes les persones que tinguin ganes de participar-hi. Esperem que força palauanglesolins s'animin!

L’etapa és d’uns 18 km tots planers i per pista, sense cap dificultat a excepció de la calor que pugui fer així que porteu prou aigua, gorra i crema protectora. La caminada es farà igual encara que hi hagi eleccions i el que farem és avançar la tornada per tal que tothom qui vulgui pugui anar a votar.
La planificació del dia és la següent:

7:30       El Palau d’Anglesola. Punt de trobada al pavelló esportiu (Av. dels Països Catalans s/n)
9:30       Bell-lloc. Esmorzar, es podrà fer cafè i beguda, millor que l’entrepà el porteu de casa.
12:30    Alcoletge. Visita a l’alberg municipal, el centre d’interpretació del patrimoni de la Guerra Civil i a les trinxeres.
14:00    Dinar al Restaurant Lo Tastet
16:00    Tornada en autocar al Palau d’Anglesola

Menú del dinar:
Primers plats: amanida, fideuà o canelons
Segons plats: pollastre al forn, bistec a la brasa o bacallà a l’all
Postres, vi, aigua i cafè inclosos.

Els preus són els següents (es cobraran en efectiu a l’inici de la caminada):

Inscripció = 3 euros
Inscripció més dinar = 13 euros
Pack complet (inscripció+dinar+autocar) = 18 euros

Per inscriure-us heu d’escriure’ns al mail info@camisantjaume.com indicant el vostre nom i cognoms, telèfon fix i mòbil (si el portareu el dia de l'activitat), DNI i data de naixement. Si us heu inscrit anteriorment només ens caldrà nom i cognoms. També ens heu de dir si us quedeu a dinar i si feu la tornada en autocar. Si us quedeu a dinar ens heu de posar els plats de primer i de segon que escolliu.

La data límit d'inscripció és el DIMECRES 21 DE MAIG a les 22h. Les places són limitades i s’ompliran per ordre d’inscripció.

Associació d'Amics del Camí de Sant Jaume
info@camisantjaume.com
www.facebook.com/cami.desantjaume
www.camisantjaume.com
tel. 616 834 400