dimecres, 25 de juny del 2014

PODI PALAUANGLESOLÍ AL PRIMER DUATLÓ DE L'INFERN

El 15 de juny, al Parc de la Serra de Mollerussa, es va celebrar la primera Duatló de l'Infern, una prova que consisteix en fer 5 km de cursa a peu, 25 amb BTT. i 2 km finals de cursa a peu.
A la cursa, organitzada pel Grup Excursionista Serralada de Mollerussa, hi van participar més de mig centenar de d'atletes. El guanyador de la cursa va ser l'atleta de Cerdanyola del Vallès Alberto Gómez amb un temps d'1:24:48, en segon lloc va arribar el Bernat Reñé amb un temps d'1:27:05 i en tercera posició el palauanglesoli Joan Ramon Ribelles del Club A.A.Xafatolls amb un temps de 1:27:39.
A la prova també hi va participar un altre palauanglesolí, el Paco Garcia del A.A.Xafatolls, que va obtenir una meritòria 28 posició amb 1:50:51.