dilluns, 28 de juliol del 2014

FINALITZEN ELS CAMPAMENTS DE LO MERLET

Ahir, últim diumenge de juliol, Sant Joan de l'Erm tenia color palauanglesolí. 
Familiars i amics dels nois i noies de l'Agrupament Escolta i Guia Lo Merlet van pujar a recollir la mainada i a desmuntar el campament que durant dues setmanes ha estat plantat en aquell bonic indret de l'Alt Urgell. 

El balanç dels més de seixanta participants és molt positiu, malgrat les tempestes de tarda i pedregades que han fet variar més d'una activitat. Cançons, jocs, construccions, vetllades, macro-joc, gimcana marrana, serveis, diari de camp, temps lliure, jocs de nit, tallers, convivència dins la tenda, dutxes, aparició de polls, rescat dels bombers, promesa escolta, imposició de fulards, benediccions de taula, teatre, contes... han format part de la programació del campament que facilita la vivència de moltes aventures enmig de la natura. Una desena de joves i quatre intendents han vetllat l'autonomia i el creixement dels escoltes enmig la natura.


El campament de Sant Joan de l'Erm situat vora el Parc Natural de l'Alt Pirineu, a 1700 metres, ha estat el 19è que l'entitat palauanglesolina organitza estiu rere estiu per acompanyar el progrés personal dels infants i joves del poble. Per tant, el curs vinent l'AEiG Lo Merlet celebrarà el 20è aniversari.

Aquest estiu, però, encara no ha acabat l'activitat escolta. La branca de Pioners i Caravel·les a l'agost participaran d'un campament internacional a l'illa de Mallorca: el Piocamp.