dilluns, 7 de juliol del 2014

L'ASSOCIACIÓ ESPORTIVA NATACIÓ EL PALAU ORGANITZA "MULLA'T PER L'ESCLEROSI MÚLTIPLE"

Tot i que enguany el dia oficial del Mulla't és el proper diumenge, 13 de juliol, al nostre poble s'ha realitzat avui per un tema organitzatiu. Això ha fet que la nostra població hagi estat una de les primeres de tot Catalunya (enguany hi participaran més de 600 piscines) en dur a terme aquesta diada solidària.

L'acte ha tingut lloc a les piscines municipals entre les 12:00h i les 17:00h, ja que la climatologia no ha permès allargar més la jornada.
Durant tot el dia hi ha hagut una parada dels productes oficials del Mulla't  (samarretes de nens i d'adults, tovalloles, xancles i gorres) que ha estat organitzada per l'Associació Esportiva de Natació del Palau d'Anglesola.

A l'una del migdia hi ha hagut una remullada general de tots els assistents a la piscina en aquells moments (al voltant d'unes 50 persones).
La recaptació total ha estat de 500€ que seran donats en benefici del Mulla't 2014  (425€ de marxandatge i donacions populars i una aportació addicional de 75€ per part de l'Associació Esportiva Natació).
Malgrat que la climatologia no ha estat gaire favorable durant la tarda, hi ha participat vora un centenar de persones que han ajudat a fer més solidària aquesta diada.

http://mullat.fem.es/