dimarts, 30 de setembre del 2014

VETERANS PALAU 3 – VETERANS TORRES DE LLIVIA 1

3 nous punts i els veterans de Palau que s’instal·len a la zona noble de la classificació.

Aquest diumenge al camp municipal del Palau es jugava la tercera jornada de lliga, aquest cop ens visitava l'equip del Llívia, un equip dels considerats fluixos de la categoria i que l'any passat va rebre deu gols en contra en la seva visita.
L'estat del camp era òptim, havia plogut hores abans i la pilota lliscava sobre una gespa que a hores d'ara segueix aguantat tot i la multitud d'equips que entrenen setmanalment.
L'equip visitant es presentava a les instal·lacions amb poques cares noves i el nostres, tot i tenir baixes significatives, esperaven que el partit es pogués decantar ràpidament a favor.
Però com diu la dita "no diguis blat que no sigui al sac i ben lligat", i és que tot i que la primera part ha estat de ple domini dels nostres, les ocasions clares no arribaven, alguns cop per errors en la última passada, xuts que impactaven sobre la defensa tancada del Llívia i la bona col·locació de l'equip visitant començaven a posar nerviosos als nostres.
Finalment, sobre el minut 35 de la primera s'obria la llauna i en una centrada des de la banda dreta del Jesús Palau arribava el primer gol en un refús desafortunat d'un migcampista del Llívia.
Amb el resultat d' 1 a 0 s'arribava al descans i els homes del Manel Piqué sortien a la segona amb la clara convicció de marcar un segon que donés la tranquil·litat necessària.
Dit i fet, en el primer minut de la represa i amb una triangulació brillant entre l'Agustí Pons, Joan Serrano i Ramon Jiménez, feia que aquest últim marqués un esplèndid gol.
El 2 a 0 portava a una relaxació de l'equip local que combinat amb l'empenta del Llívia per marcar un gol que el tornés a posar al partit  feia que durant 20 minuts el control fos de l'equip visitant, en una d'aquestes el Llívia ha pogut marcar el 2 a 1 i l'emoció pel matx ha tornar a estar present, però per pocs minuts ja que el Jordi Baró, que ha jugat amb molèsties en un dels peus, s'ha plantat davant del porter i aconseguia batir-lo posant el 3 a 1 que a la postre seria el resultat final.
Amb aquesta victòria els veterans sumen 6 dels 9 punts possibles i la setmana que ve toca visita al Municipal de Bellpuig, cuer de la classificació.