diumenge, 16 de novembre del 2014

UN GRAN TRIOMF D'OFICI: VETERANS PALAU 3 - VETERANOS TAMARITE LITERA 1

Els nostres veterans han aconseguit avui una important victòria que els situen en la part molt alta de la classificació, i jornada a jornada estan presentant les credencials d'un dels equips a batre en la categoria.

Partit molt dur el disputat avui, davant  un equip que es trobava amb els mateix números del Palau, això sí amb un partit més que els nostres.
Amb molts efectius, un equip molt i molt jove, i amb un físic impressionant es presenta l'equip espanyol al municipal de Sant Roc.

El partit comença molt i molt igualat, amb un gran desgast físic, i on els petits detalls poden decantar el partit d'una banda a un altra. Al Palau li costa una mica entrar en joc, ja que dos setmanes sense competir, a certes edats es nota, els visitants premen l'accelerador, i busquen bandes tot moment, però es troben amb un Ramon Jové i un Josep Felip impressionants.
Les ocasions no són clares per cap dels dos equips, i poc a poc el Palau va entrant en joc, el Joan Serrano i el Jordi Baró comencen a agafar les regnes del partit, i quan això passa el Palau és molt i molt perillós.
Al minut 14 el primer gol, una bona recuperació al mig del camp, jugada per banda esquerra del Joan Serrano, que es desfà del seu marcador, centrada perfecta al Nico que entrava al segon pal, i entre el Nico i un defensa visitant, que fan el 1-0.

La primera part continua molt igualada, però les ocasions són locals, ja que els visitants no arriben en cap moment a inquietar la porteria de l'Albert Brufau, molt segur en les seves accions.

La segona part comença molt i molt bé, ja que el primer minut, una nova recuperació al mig del camp, una jugada d'autèntic crack del nostre capità, avui Joan Serrano, que es desfà dels seus marcadors, i amb una sang freda pròpia del potser jugador més complert de tota la categoria, que fa el 2-0 al minut 46.
A partir d'aquest moment el Palau, veu que té el partit al sac, però no lligat, i es dedica a nedar i guardar la roba, ja que els visitants venen amb molts efectius, i el desgast físic pot ser molt dur, i més amb un equip molt veterà com el nostre,  cal evitar el partit d'anada i tornada.
La defensa és ferma, i el mig del camp treballa i molt les ajudes, amb un Paco i Edu Escolà que acaben literalment rebentats.
La defensa ha de ser clau, i avui cal tirar d'ofici, i ofici no li falten a la nostra parella de centrals Manel Piqué-Poli, on avui els davanters visitants els hi parlen de vostè, sobre tot al Manel que amb 52 anys i completant els 90 minuts, ha donat avui una lliçó magistral de com ordenar una defensa de ferro (no hi ha qualificatius per la tasca d'aquest home). Una mà impressionant del nostre porter Caelles, ens fa veure que no es pot abaixar la guàrdia, i el Palau, tot i dedicar-se a defensar, cada cop que arriba a l'àrea visitant és per crear molt i molt de perill.
En l’única errada de la defensa local, en una pèrdua de pilota i penal, molt i molt justet, que posa el 2-1 al minut 70.
Cal reaccionar, i el Palau és com un martell, a la primera que té i xarxa, una bona contra de l'Antonio Pubill, jugada magistral marca de la casa, es desfà de fins a tres rivals i el 3-1 al minut 76.
El partit continua molt igualat, i el Gerard que té l'ocasió més clara al fer un pal al minut 84, final del partit i tres punts d'ofici, veterania i ben fer, d'un equip que comença a presentar les seves credencials, per estar ben amunt tota la campanya, quedant com a tercer classificat a dos punts del Artesa de Lleida, el nostre proper rival, però aquest ha jugat un partit més i a dos del líder AEM, que aquest si té els mateixos partits que els nostres.

El proper diumenge ens desplacem a Artesa, un partit que en cas de victòria, faria donar un cop a la taula en la classificació, i deixar-nos en una posició molt i molt privilegiada, amb els nostres perseguidors a 3 o 6 punts virtuals.
Els nostres veterans sembla que aquest any no tenen sostre, i si les lesions ens respecten, la nostra parròquia pot gaudir d'un bon any.
Però no tot son bones notícies, aquesta setmana s'ha confirmat una molt dolenta notícia, i és que el nostre jugador Jacint Alsina, haurà de passar pel quiròfan, per recuperar-se d'una greu lesió al genoll dret, una gran pèrdua per l'equip, perquè el Jacint a part de la seva gran qualitat tècnica, és dels jugador més carismàtics de l'equip i un gran jugador i millor persona, insubstituïble pel nostre equip.