diumenge, 23 de novembre del 2014

VETERANS ARTESA LLEIDA 1 – VETERANS PALAU 1

TAULES ENTRE DOS GRANS EQUIPS
Matinal perfecta per jugar un bon partit de futbol, un camp en òptimes condicions, una temperatura més que agradable, dos rivals d’altura (segon i tercer classificat) i un dels millors àrbitres de la categoria, res podia fallar avui a Artesa.

El Palau es presenta amb pràcticament tot l’equip, però amb les sensibles baixes dels nostres dos davanters de referència, l’Antonio Pubill i un Carlos Pérez que encara no ha debutat aquesta temporada.
El Palau que surt de la partida amb la següent alineació: Caelles-Ramón Jové-Piqué-Poli-Felip-Nico-Miki-Joan-Jordi- Gerard i Agustí.

El rival d’avui és un rival de categoria, un equip que la temporada anterior jugava a primera, i clar candidat al títol de segona, un enfrontament inèdit en la categoria de veterans, ja que mai havien coincidit en partit oficial.

Com si una partida d’escacs es tractés, cap dels dos equips dóna un mil·límetre al rival, molt migcampista, i unes defenses molt segures en tot moment, però potser els locals són els que tenen més empenta al principi del partit, amb un parell d’ocasions clares errades, o encertades pel nostre porter Caelles.
Poc a poc el Palau va entrant al joc, i el Joan Serrano comença a agafar la batuta de l’equip. El Palau comença a agafar el control, però sense arribades clares.

Amb l’entrada al camp del Ramon Jimenez, l’equip comença a mossegar a  dalt, i en una jugada en la que encara porta, és aturat amb falta per un defensa local.
L’ocasió és clara, i és quan entra en joc la qualitat del nostre jugador franquícia Jordi Baró, un xut sec i al pal curt fa pujar el 0-1 al minut 23, amb el primer xut a porta visitant.
Amb el resultat a favor, el Palau decideix fer entrar en joc a tots els “peloteros” de l’equip, per fer-se amb el control del partit, i l’entrada del Txus i el Xavi Miquel, li dóna a l’equip un plus de control que ens va molt i molt bé, arribant al descans amb el resultat a favor.

La segona part no comença bé, ja que al minut 47, una pilota morta a la nostra àrea, i un xut sec i a l’escaire sense que l’Albert Brufau pugui fer res, i que representa l’empat a un.
Amb l’empat els dos equips comencen a agafar precaucions, ja que els locals no es poden anar a dalt del tot i el Palau no es pot tornar boig buscant el segon, toca tindre el cap fred i buscar la teva ocasió i materialitzar-la.
El partit és molt igualat, i el domini és altern, un partit de gran desgast físic, i els canvis són constants en els dos equips, per tal de donar aire als seus jugadors.

El Palau és, en aquesta segona part, el que té les millors ocasions, un xut del Ramon Jimenez que atura el porter i dos del Joan i Jordi, que surten fora per poc, semblen que el Palau està més a prop del segon.
El partit és vibrant i amb un alt ritme de joc, més propi de la primera que de la segona, i les línees es comencen a escurçar, per tant cal estar molt atent a les contres.
La defensa del Artesa es defèn  amb molt d’ordre, i la del Palau no té cap fissura, destacant la tornada del Pere Corral després de molts partits per lesió, i que li dóna al Palau una fitxa més en defensa molt i molt interessant.

El partit embogeix en els darrers 10 minuts, i els dos equips que no es conformen amb l’empat, resultat amb que s’arriba al final del partit, sent un just resultat, per dos equips d’un nivell molt similar, i que junt amb l’Aem, actual líder i clar favorit al campionat, estan trucats a ser els equips a batre aquesta temporada.
Resultat just, que ens deixa a la tercera plaça, a dos punts de l’Artesa (que té un partit més), i a quatre de l’Aem, actual líder, i que és molt difícil que es deixi cap punt pel camí.

La propera setmana rebrem la visita del Montoliu, que és el quart classificat, empatat a punts amb nosaltres, però amb un partit més, un partit sens dubte d’altura, i que donada la trajectòria dels dos equips, es preveu igualat i amb un bon futbol sobre la gespa.
Aficionats recordeu, diumenge 30 Novembre i a les 10 del matí, els nostres veterans tornen a jugar al Municipal de Sant Roc, aficionats us esperem.