dilluns, 28 de juliol del 2014

FINALITZEN ELS CAMPAMENTS DE LO MERLET

Ahir, últim diumenge de juliol, Sant Joan de l'Erm tenia color palauanglesolí. 
Familiars i amics dels nois i noies de l'Agrupament Escolta i Guia Lo Merlet van pujar a recollir la mainada i a desmuntar el campament que durant dues setmanes ha estat plantat en aquell bonic indret de l'Alt Urgell. 

El balanç dels més de seixanta participants és molt positiu, malgrat les tempestes de tarda i pedregades que han fet variar més d'una activitat. Cançons, jocs, construccions, vetllades, macro-joc, gimcana marrana, serveis, diari de camp, temps lliure, jocs de nit, tallers, convivència dins la tenda, dutxes, aparició de polls, rescat dels bombers, promesa escolta, imposició de fulards, benediccions de taula, teatre, contes... han format part de la programació del campament que facilita la vivència de moltes aventures enmig de la natura. Una desena de joves i quatre intendents han vetllat l'autonomia i el creixement dels escoltes enmig la natura.


El campament de Sant Joan de l'Erm situat vora el Parc Natural de l'Alt Pirineu, a 1700 metres, ha estat el 19è que l'entitat palauanglesolina organitza estiu rere estiu per acompanyar el progrés personal dels infants i joves del poble. Per tant, el curs vinent l'AEiG Lo Merlet celebrarà el 20è aniversari.

Aquest estiu, però, encara no ha acabat l'activitat escolta. La branca de Pioners i Caravel·les a l'agost participaran d'un campament internacional a l'illa de Mallorca: el Piocamp.

EL ROGER A LA DUATLÓ D'ARAN I A LA COPA CATALANA

Ahir diumenge el Roger Espinet va participar a la Naut Aran Duatló per equips, conjuntament amb l'Eduard Baron. El Roger va realitzar la part de 20 km de bicicleta i l'Eduard la de córrer. Van quedar cinquens a la general i tercers per equips, un excel·lent resultat.

El cap de setmana anterior el Roger va fer la primera carrera de la Copa Catalana de Cadets, una prova de força nivell on es valora molt la rapidesa. 
Va arribar 24è dels 42 corredors participants. La prova es va disputar en un circuit de 60 km a Cambrils. 


diumenge, 27 de juliol del 2014

SOPAR AMICS DEL CAMÍ

Per celebrar la diada de Sant Jaume, els Amics del Camí han celebrat un sopar de germanor. 

La trobada a la fresca ha permès valorar el primer any de vida de l'entitat i projectar projectes futurs: el nou alberg i el camí el Palau d'Anglesola-Castellnou de Seana el proper 21 de setembre. 

Enhorabona a tots els pelegrins de la vida!!!




dimecres, 23 de juliol del 2014

CF PALAU D'ANGLESOLA MÉS PRESENT QUE MAI A LES XARXES

Avui ens arribava la notícia del CF Palau d'Anglesola que han arribat als 500 seguidors a Twitter.

Enhorabona!!!! i felicitats per la festa que esteu organitzant el proper 9 d'agost!!!



                                                        Fotografia de Joel Felip Fotografia

DISSABTE, 9 D'AGOST - FESTA DEL CF PALAU D'ANGLESOLA

Us compartim el cartell de...la Festa del CF Palau d'Anglesola

Dissabte: 9 d'agost
19:00 hores partit amistós de pretemporada entre el CF Palau d'Anglesola i CF Torà.
A partir de les 21:30 hores sopar i festa del CF Palau d'Anglesola.
Us ho perdreu??


VINE A ENVIAR UN MISSATGE AL MÓN!

Aquest dissabte 26 de juliol - 9N2014 - VOTAREM

A les 7:00 hores de la tarda
Al marge esquerra del Riu Segre

Perquè se senti amb força la nostra veu al món, participa-hi!!





diumenge, 20 de juliol del 2014

AVUI A LES 10:00h ELS CASTORETS HAN MARXAT CAP A SANT JOAN DE L'ERM!

Esperem que tinguin una bona arribada i s'ho passin d'allò més bé!!!

El Palau... mai millor dit...es queda sense nens/nenes!!!






dissabte, 19 de juliol del 2014

EL JOSEP GUASCH LIDERA EL PROJECTE "SÈNIORS"

Inquiet de mena i implicat en força àmbits, el Pep va iniciar fa un parell d'anys el projecte Sèniors per aprofitar el potencial dels educadors social que arribaven al moment de la jubilació en plena forma. 

Després d'aquest temps ha escrit un article d'opinió que en fa balanç i valora la iniciativa. 


Us adjuntem el link:

http://www.social.cat/opinio/4498/lexperiencia-per-la-transcendencia-en-lambit-social?fb_action_ids=10152412898464823&fb_action_types=og.likes

EL TEXT SOBRE L'ESGLÉSIA DE LINYOLA ESCRIT PER EN JOAN YEGUAS JA ON-LINE

Es tracta d'una obra que explica l'església de Linyola. 

A part de l'aportació del Joan, el llibre compta amb un pròleg d'Alberto Velasco, un text sobre la construcció del temple per Esteve Mestre, un text d'anàlisi arquitectònic per Maria Garganté i una anàlisi.

Aquesta publicació omple un buit important que faltava sobre arquitectura del segle XVI a Catalunya.

Aquesta obra va ser publicada al 2012 i partir d'ara, ja podeu descarregar el document a: https://www.academia.edu/7707644/Lesglesia_de_Linyola_

Bona tasca, Joan!

TANCA EL PROJECTE "FET AMB EL COR"

La palauanglesolina Carolina Nabau tanca el projecte ambiciós i artesà que havia mantingut durant els darrers tres anys. Vet aquí l'última entrada al seu espai web.

Benvolguts amics i clients de Fet amb el Cor,
Us escric per comunicar-vos que malauradament ens hem vist obligats a tancar el negoci.
Volíem donar-vos les gràcies de tot cor pel suport que ens heu donat durant aquests 3 anys, per les vostres comandes, les vostres consultes, les vostres paraules d'agraïment i de recolzament.

Fet amb el Cor va néixer juntament amb el nostre fill Pau Manel, han estat anys de dedicació, esforç i sobretot molta, molta il·lusió. Ara, per mirar endavant cal tancar etapes, cal tancar portes i fer el Cor fort. Estem convençuts que després d'aquesta aventura n'arribarà una altra i que aconseguirem trobar i fer realitat el nostre somni.

Esperem doncs tenir l'oportunitat de que els nostres camins es tornin a creuar en un futur proper.
Gràcies, gràcies sinceres. Sempre tindreu un lloc guardat al nostre Cor.
Salut, llum i fins sempre,

Carolina Nabau
Fet amb el Cor SCP

AVENTURES DE CAMPAMENTS

Des del campament de l'Agrupament Escolta i Guia Lo Merlet, situat a Sant Joan de l'Erm, ens envien aquesta crònica. 

Hola!!! Ahir amb els nens  i nenes de la branca de Llops i Daines vam agafar motxilles i vam començar la travessa cap al cim de l'Orri. Un cop instal·lats a dalt amb les motxilles, vam menjar, jugar, riure i mil coses més. 


Vam anar a dormir i, cap a la matinada es va girar una mica de tempesta. Com que no sabíem que fer, vam trucar al 112. Per evitar problemes i sustos ens van enviar els bombers (molt simpàtics i amables ens han donat beure i ens han distret) per baixar, altre cop, al campament de matinada. 


Cap motiu d'alerta! Estem tots bé i els nens s'ho han passat pipa baixant amb ells i han baixat rient explicant una aventura més.


Vet aquí la fotografia dels nens i nenes amb els bombers:


 

dilluns, 14 de juliol del 2014

SANT CRISTÒFOL: LA BENEDICCIÓ DELS VEHICLES

Un centenar de vehicles a la tradicional benedicció de Sant Cristòfol, patró dels conductors/es i de tots els que viatgen.

divendres, 11 de juliol del 2014

LA BIBLIOTECA NO FA VACANCES NI TANCA A L'ESTIU!

El nou horari és de dotze a dues de dilluns a divendres.
Un espai ideal pels mesos de calor: fresc, tranquil i ple d'aventures. De fet ni te les acabes i te les pots emportar a casa, a la piscina, allà on vulguis!




dimarts, 8 de juliol del 2014

JOAN RAMON RIBELLES REPETEIX PODI AMB EL SEU EQUIP: SEGONS A LA SUPERBIKES I QUARTS A LA GENERAL

El pilot del Palau d'Anglesola va aconseguir el segon lloc de Superbikes en la vintena edició de les 24 hores de resistència que es va celebrar al Circuit de Catalunya de Montmeló. La prova comptà amb la participació de 51 equip d’arreu d’Europa i fou seguida per més de 25.000 espectadors. 

El Joan Ramon i el seu equip, Red Racing 38 Team, van aconseguir la segona posició a la categoria de Superbikes i una quarta posició a la categoria general molt empatada amb la tercera degut a  una avaria d’un dels equips. 

El pilot paluanglesolí compta amb el suport de Tallers Antoni Miquel i de la Diputació de Lleida.
Moltes felicitats crac!

 

dilluns, 7 de juliol del 2014

L'ASSOCIACIÓ DE DONES S'ACOMIADA FINS AL PROPER CURS

Del curs passat guardem bons moments. Hem viscut moments de solidaritat amb La Marató de TV3, moments d’emoció amb la celebració dels 10 anys de l’Associació, moments de companyonia amb els cursos i d’oci amb tallers, xerrades, sortides, visites, caminades i viatges.

En temps difícils, hem intentat oferir activitats amb l’esforç i la il·lusió de donar el millor a les associades.

Volem agrair també el suport rebut a l’Ajuntament i a les moltes persones que han col·laborat desinteressadament en preparar les diferents activitats, ja que sense el seu ajut no hauria estat possible dur a terme totes les activitats. Gràcies a totes elles!

Però sobre tot, permeteu-me que en nom de la junta us doni les gràcies a totes les associades per haver dipositat la vostra confiança un any més en nosaltres. Sense el vostre recolzament no podríem fer el que fem amb els millors resultats.

Res més, desitjar-vos un bon estiu a tothom i construir any rera any, una associació més cohesionada, activa i forta en valors.
Molt bon estiu a tothom!

L'ASSOCIACIÓ DE DONES ASSISTEIX AL MUSICAL "SONRISAS Y LÁGRIMAS" A LA LLOTJA DE LLEIDA

Aplaudit per milers d’espectadors el passat dia 9 de maig es va representar a La Llotja de Lleida el musical “Sonrisas y lágrimas”. Des dels seus començaments, a Broadway, no ha deixat de representar-se  al llarg de tres generacions esdevenint el musical més popular de la història.
Ens va sorprendre amb una escenografia impactant, grans veus i música en directe. L’Associació de dones vam gaudir d’un espectacle esplèndid que ens va impressionar en tots els aspectes.


L'ELENA 5a A DURANGO

L'Elena Llobera va quedar en 5a posició al Campionat d'Espanya Promesa celebrat a Durango el cap de setmana passat. En aquest certamen no va poder revalidar el títol però cal recordar que l'atleta palauanglesolina just acaba de recuperar-se d'una lesió que l'ha mantingut allunyada de la pista durant un bon temps. Va saltar per sota de les seves marques i possibilitats justament perquè encara no està en plenes condicions físiques. De ben segur hi haurà noves oportunitats en la propera temporada per tornar a lluir l'or merescut.

L'ASSOCIACIÓ ESPORTIVA NATACIÓ EL PALAU ORGANITZA "MULLA'T PER L'ESCLEROSI MÚLTIPLE"

Tot i que enguany el dia oficial del Mulla't és el proper diumenge, 13 de juliol, al nostre poble s'ha realitzat avui per un tema organitzatiu. Això ha fet que la nostra població hagi estat una de les primeres de tot Catalunya (enguany hi participaran més de 600 piscines) en dur a terme aquesta diada solidària.

L'acte ha tingut lloc a les piscines municipals entre les 12:00h i les 17:00h, ja que la climatologia no ha permès allargar més la jornada.
Durant tot el dia hi ha hagut una parada dels productes oficials del Mulla't  (samarretes de nens i d'adults, tovalloles, xancles i gorres) que ha estat organitzada per l'Associació Esportiva de Natació del Palau d'Anglesola.

A l'una del migdia hi ha hagut una remullada general de tots els assistents a la piscina en aquells moments (al voltant d'unes 50 persones).
La recaptació total ha estat de 500€ que seran donats en benefici del Mulla't 2014  (425€ de marxandatge i donacions populars i una aportació addicional de 75€ per part de l'Associació Esportiva Natació).
Malgrat que la climatologia no ha estat gaire favorable durant la tarda, hi ha participat vora un centenar de persones que han ajudat a fer més solidària aquesta diada.

http://mullat.fem.es/

4t SOPAR DEL BARRI LA COMA I LA BALADRUGA

Dissabte, 5 de juliol, es va celebrar la 4a edició del sopar del barri de la Coma i la Baladruga. El sopar és un espai de convivència i coneixença entre els veïns de la part nord-occidental del poble, una zona amb moltes cases noves i que té un bon creixement demogràfic. Els més de 70 participants van preparar les taules i l'ambientació enmig de l'Avinguda Monsenyor Josep Pont i Gol. Enguany el plat estrella fou la cassola de tros. Durant la vesprada es van fer tallers per la mainada i també un sorteig entre els adults.