diumenge, 1 de març del 2015

VETERANS MENÀRGUENS 1 – VETERANS PALAU 3

TREBALLADA VICTÒRIA PER TORNAR A LA DINÀMICA POSITIVA

Tres punts d'or, en un camp molt difícil de jugar i on un gran Palau, sap llegir els temps i els moments del partit.
El Palau surt de la partida amb Albert, Ramon Jové, Pere, Poli, Felip, Gerard, Joan, Jordi, Nico, Agustí i Ramon Jiménez. Quedant a la banqueta el Miki, Paco i Piqué.

Partit a cara de gos, per la importància dels tres punts en joc, i més després de la incomprensible derrota del passat diumenge a casa al darrer minut davant del Bellpuig.

El Palau surt amb les piles carregades i molt concentrat, ja que no podem tornar a cometre les errades del darrer partit com a visitants al camp del Llívia, el rival, un equip que ha anat de més a menys i que també està necessitat de punts, el camp de mides reduïdes, i on és molt difícil fer tres passades seguides, ja que la pilota pot votar cap a qualsevol lloc.

La defensa ha de ser expeditiva, el mig del camp ha de ser fort i la davantera ha d'estar fina i no perdonar les opcions que podem tindre, aquesta és la recepta que reben els nostres "grans" avui, per part del nostre guia espiritual Manel Piqué.

El Menàrguens, avança la línea defensiva, igual que el Palau, creant una franja de joc de pocs metres, on el trànsit de jugadors és excessiu.
El Joan i el Jordi, han de fer un gran desgast en la recuperació i construcció de joc, i l'Agustí i el Ramon Jimenez, han de buscar l'esquena rival. El partit és molt igualat a la primera part, on els locals disposen de dos bones ocasions, i cal estar atents, ja que busquen constantment les esquenes de la nostra defensa.
El nostre home més incisiu és un gran Gerard, on avui sí ha recuperat aquella espurna, que li dóna a l'equip un plus de qualitat que ens ha de guiar a la victòria.

La clau del partit ha estat al minut 30, quan el Miki ha ingressat al terreny de joc, ja que avui ell ha estat l'home franquícia del partit. Una bona recuperació al mig del camp, pilota al Miki, que fa un barret al central, pilota franca al Gerard, que es planta sol davant el porter, fent el 0-1 al minut 41, un bon gol en un moment psicològic, ja que la mitja part és a tocar.

La segona part comença amb un control total del Palau, on la defensa molt segura i expeditiva, guanya la partida clarament a la davantera local, el mig del camp és del Palau, i cal buscar el segon per donar tranquil·litat, i és de nou un gran Miki, qui fa un gol de traca i mocador des de fora de l'àrea, i fent una neteja integral de la creueta, aprofitant la seva depurada tècnica, i demostrant un cop més que fa pocs gols, però tots d'exquisit gust estètic.

Amb aquest gol els locals quasi entreguen el partit, i el Palau pot decidir el partit amb jugades clares, i on el Ramon Jiménez és l'home més incisiu i té a prop el tercer, fent un treball impagable i trencant-se la cara literalment amb una defensa local massa dura.
Però som el Palau, i hem de patir, i al minut 83, en un desajust defensiu ens fan el 1-2, creant dubtes a l'equip i pujant la moral a un rival que estava clínicament mort. Però el Ramón Jiménez no podia sortir de buit, després del desgast d'avui, i al minut 89, li pren la cartera al central local i afusella al porter del Menàrguens fent el just i definitiu 1-3.
Victòria balsàmica dels nostres, on han plantejat un seriós partit, i de seguir aquesta dinàmica, tornarem a veure a aquell Palau de la primera part de la temporada.

El proper diumenge rebem la visita dels veterans de Roselló, penúltim classificat, i on els tres punts són obligatoris que engreixin la casella dels nostres.

Proper diumenge 8 de Març a les 10 del matí, aficionats aprofiteu que ja arriba el bon temps i veniu a veure als nostres veterans.