diumenge, 13 de setembre del 2015

VETERANS ALCOLETGE 2 - VETERANS PALAU 3

ELS VETERANS TANQUEN LA PRETEMPORADA AMB UNA NOVA VICTÒRIA A ALCOLETGE

Els nostres veterans tanquen la seva preparació amb una nova victòria davant un rival directe que va treure uns números molts similars als nostres veterans l'anterior temporada i que van quedar una posició a sobre.
Insultant superioritat a la primera part dels nostres veterans que han dominat en possessió de pilota, oportunitats i gols, una primera part de somni, on s'han avançat amb un 1-3, amb gols del Jordi Baró (2 gols de traca i mocador des de fora de l'àrea) i un gol del Gerard aprofitant la sortida d'un córner, l'Alcoletge per la seva banda ha escurçat el marcador amb un bon gol en un remat acrobàtic dins de l'àrea després d'una bona centrada lateral, en què el nostre porter Caelles no ha pogut fer res.
Amb un gran nivell tècnic, jugant des de darrera, tocant i tocant, amb un Jordi Baró espectacular, i un Joan Serrano que marcava els temps del partit, els nostres veterans han demostrat que estan en un gran nivell de forma.
La segona part ha estat més igualada, l'Alcoletge ha millorat prestacions, i el Palau no s'ha trobat tan còmode, a part de moltes errades en atac i molts encerts d'un bon porter local, que podien haver donat un marcador molt franc a favor dels nostres jugadors.
Els locals han fet el segon amb una bona contra després d'una pèrdua de pilota al mig del camp al minut 76, i a partir d'aquí el Palau ha patit massa, en un partit que tenia al sac i ben lligat.
Pel Palau han jugat: Caelles, Pere Corral, Piqué, Poli, Felip, Miki, Joan, Jordi, Txus, Gerard i Ramon Jimenez. També han jugat Santi, Paco i Pubill.
El proper diumenge dia 20 i a les 10 del matí, comença la lliga, el nostre primer rival seran els veterans de Bellpuig, un rival incòmode, que la passada temporada ens va donar un bon disgust al darrer minut, per tant cal posar fila a l'agulla i començar a sumar de tres en tres, ja que es preveu una lliga molt competitiva e igualada.

Afició, esperem la vostra assistència el proper diumenge en el primer partit de la temporada 2015-2016.