dilluns, 7 de setembre del 2015

VETERANS PALAU 3 – VETERANS TÀRREGA 1

Quart partit amistós de la pretemporada i els nostres veterans que fan saltar la banca de nou, ni més ni menys que contra els veterans de Tàrrega, sots campions de primera i sotscampions de copa la passada temporada.
Amb un partit molt complert dels nostres veterans, que aquest any han començat forts de veritat, enfrontant-se amb rivals de superior categoria i de moment no coneixent la derrota.
Els nostres veterans es van enfrontar, el passat diumenge al municipal de Sant Roc, davant un rival potent i on va dominar el partit i marcador clarament, amb gols del Joan Serrano, Antonio Pubill i Ramon Jiménez, es van avançar amb un 3-0 i al final del partit, el Tàrrega va fer el gol de l’honor.
Sense canvis ni fitxatges, els nostres veterans es troben davant del repte, d’aquest any sí, fer una cosa grossa.
El gran estat de forma en el sistema defensiu està donant els seus fruits, amb uns esplèndids Pere Corral i una bèstia anomenada Josep Felip, el Palau és quasi inexpugnable en defensa, sempre ben comandada pel referent Manel Piqué, un mig del camp amb dos jugadors excepcionals i que fan girar tot el seu joc per ells com són el Joan Serrano i el Jordi Baró, tot acompanyats per la resta de l’equip, un equip curt d’efectius, però gran en joc, i els dos “killers en punta”, que fan gols partit sí, partit també, com són l’Antonio Pubill i el Ramon Jimenez, aquest equip pot donar molts matins de glòria a la seva afició.
Amb una decisió molt arriscada per part del nostre president Jacint Alsina, els nostres veterans es preparen enfront de rivals de superior categoria, i tret d’uns darrers 10 minuts nefastos el dia de la festa major que es van deixar empatar el partit als darrers minuts després d’un avantatge de 2-0, els nostres veterans estan fent una pretemporada per emmarcar.
La lliga començarà el proper diumenge dia 20 de Setembre, però a hores d’ara no es coneix el nostre primer rival.