dilluns, 7 de març del 2016

VETERANS PALAU 1 - VETERANS MONTOLIU 0

EL JOAN SERRANO DECIDEIX AL MINUT 89 UN PARTIT DE MÀXIMA IGUALTAT

Tres punts més, els veterans fan el tercer triomf de quatre possibles, amb el resultat al que sembla abonat: l’1-0, i es refà de la dolorosa derrota del passat diumenge a Almenar per 1-0, fallant un penal al darrer minut i que ens hagués mantingut invicte a tota la segona volta.

El Palau es presenta al municipal de Sant Roc, com sempre just d’efectius, amb Caelles, Ramon Jové, Pere, Poli,  Felip, Txus, Jordi, Joan, Lluís, Jacint i Pubill, quedant a la banqueta el Miki i el Piqué.
Bon partit, el disputat pels nostres veterans aquest diumenge, davant un bon Montoliu, que ha vingut a competir des del minut u fins al noranta.

El Montoliu amb més efectius que el Palau, ha aprofitat el partit per moure la banqueta contínuament, i el Palau, amb els habituals, ha estalviat  forces, ha fet un partit molt tàctic, ha estat molt ferm en defensa i ha volgut sempre anar pel partit.
Una primera part molt igualada, on potser el Montoliu ha estat una miqueta millor, ha tingut més la pilota, encara que no ha disposat de clares ocasions de gol, de fet, no ha fet cap xut amb perill amb una menció especial, el Palau exactament el mateix, molt ordenat al darrere, no ha disposat de cap clara ocasió de gol.

A la segona part el guió ha canviat, i és que el Palau ha trobat on fer-li mal al Montoliu, i un canvi ha estat clau, l’entrada del Piqué a la seva posició de central, avançar la posició al mig centre del Pere, que s’ha encarregat de marcar al mig centre del Montoliu, el seu número 18, que era el que feia moure l’equip, amb el 18 anul·lat completament, hem trencat el joc dels visitants, hem alliberat al Joan de tasques defensives i l’equip ha començat a crear perill davant l’àrea visitant.

L’ocasió més clara l’ha tingut el Poli, amb un gran cop de cap a la sortida d’un córner que un defensa ha tret de la mateixa línea de gol al minut 78, un gran xut del Joan en un refús que el porter ha tret també amb una bona aturada al minut 83, la cosa que començava a donar els seus fruits.
Però el Montoliu també l’ha tingut al minut 85 i una gran mà del Caelles ha salvat el gol visitant i per tant qualsevol cosa podia passar i el partit semblava de cara o creu, però no d’empat.

I al minut 89 ha arribat el gol. Córner a l’esquerra de l’atac del Palau, pilota treta magistralment pel Jacint, refús defensiu, la pilota que cau als peus del Joan i aquest d’un gran xut i trobant un petit forat, fa el 1-0 definitiu. Tres punts molt importants i que donen el tercer triomf possible de quatre partits, una dada a tindre en compte, perquè els nostres veterans han trobar en el rigor defensiu, la seva millor arma. Tres punts al darrer minut, i com diuen al país veí “hasta el rabo, todo es toro”.

Els Veterans sumen 9 de 12 possibles, una mitjana de punts importants i de seguir així ens podria fer escalar posicions i apropar-nos a la part de dalt, tres gols en han donat 9 punts i tan sols hem rebut 1 gol en quatre partits, un gol que, també s’ha de dir, ens ha costat una derrota.
Per poc que afinem la punteria, aquest equip ha d’anar amunt i es preveu una segona volta molt interessant, però això no és com comença, si no com acaba.

Felicitar al rival, el Veterans de Montoliu, un equip que dóna gust jugar contra ells, tant pel seu esperit competitiu, com pel seu respecte al rival, com la seva aptitud al camp, saben que som veterans, saben que juguem per diversió i saben que al dia següent s’ha d’anar a treballar, a part de bon equip, són molt bona gent els nois de Montoliu.
El proper diumenge visita al camp del Miralcamp, amb un mini derbi, a per totes Veterans!!! Que poc que s’ho esperen!!!!