dimecres, 8 de juny del 2016

RELLEU AL GRUP DE LECTURA DE L'ASSOCIACIÓ DE DONES: MOLTES GRÀCIES, SRA. CARME!

El dissabte 28 de maig, des de l'Associació de Dones se li va preparar un petit homenatge a la Sra Carme. Una sorpresa emotiva que vam compartir amb un bon berenar i una copeta de cava i finalitzant amb la Núria Pastó que ens va interpretar unes cançons meravelloses.

Des d'aquí us volem compartir l'agraïment que li van transmetre des de l'Associació de Dones:
Moltes gràcies, Sra Carme, per haver-nos transmès la teva passió per la lectura. Han estat molts anys de dedicació i d'implicació a aquesta Associació. Vas ser una de les fundadores i la bona feina realitzada al capdavant, ha donat el seu fruit. Avui, una Associació molt activa i participativa al poble. 

A través del grup de lectura s'ha creat una bona amistat. Llibres, pàgines, capítols, comentaris... estones de lectura però sobretot estones de riure, de complicitats, de vivències... perquè els llibres i la vida van de la mà i així és com ho han viscut i compartit.
Una frase deia l'Emili Teixidor: "Llegir és viure molt més i molt millor Llegir no omple el meu temps, llegir omple i afegeix valor a la meva vida".

Donem les gràcies a la Sra Carme i donem la benvinguda al Sr.Isidre Rodoreda, que ha acceptat el portar el timó d'aquest grup de lectura d'ara en endavant. Comencem una nova etapa!