dilluns, 15 de gener del 2018

VETERANS LINYOLA 1 - VETERANS PALAU 6

NOVA GOLEJADA A DOMICILI I EL 2018 PROMET EMOCIONS FORTES

Els nostres veterans entren al 2018 per la porta gran amb una nova golejada en un partit molt pràctic, i que combinat amb la derrota del líder Golmés, ens deixen quarts amb 29 punts, empatats amb els tercers, Artesa, a un punt del segon Golmés i a tres punts del líder Montsó, tot per escriure al 2018.

El Palau es presenta al municipal de Linyola amb Piqué, Poli, Miquel Farnell, Pere Corral, Felip, Jordi Baró, Txus Palau, Xavi Montserrat, Antonio Vera, Lluís i Mayoral, quedant a la banqueta Jacint, Paco, Ramon Jiménez, Miki, i Joe.

Camp en perfectes condicions, millor dit, espectacular com els hi ha quedat el camp a la gent de Linyola, i amb un camp de grans dimensions, un camp  estrenat recentment, un rival molt digne, de fet és unes de les agradables sorpreses del campionat, i un rival que deixa jugar i no va a les trinxeres del cos a cos, els nostres veterans s'han trobat molt còmodes, tot i les sensibles baixes del nostre porter Caelles (espectacularment coberta per un Piqué, que és una garantia faci el que faci, i amb l'ajuda dels guants d'un mite del futbol del Palau com és el gran Capó), i sense el nostre cap de màquines Joan Serrano, perfectament cobert per un Txus Palau espectacular en el 45 minuts que ha jugat.

Domini total del Palau, que toca i toca, busca bandes on un Montserrat molt actiu, ja es veu que avui apareixerà, i això és senyal de gols, i un Jordi Baró que avui amb un camp cinc estrelles, ha tret un repertori de joc per escriure un llibre.
El Linyola es troba molt sorprès per un Palau que surt amb una marxa més, i el partit que es decideix en 10 minuts.

Minut 17, espectacular jugada per banda del Xavi Montserrat, centrada lateral, el Luís que la rep, es treu el rival amb un gran joc de cintura, i creua la pilota al fons de la xarxa, partit coll a vall, i cal buscar el segon.

Minut 19, el Linyola que vol treure la pilota des de darrere, errada del seu central, el Vera que li pren la pilota, encara porta i al fons de la xarxa, 0-2 i el partit encarrilat.

Minut 26, sacada de córner del Xavi Montserrat, cop de cap del Vera, i 0-3, partit pràcticament tancat, i el Palau que no dona treva.

Primers canvis, i un Palau molt fort, amb una parella Txus-Jordi Baró, que són els amos i senyors del partit, i una defensa del Palau sense fissures, amb un Pere Corral molt ben col·locat tot el partit, un Miquel Farnell que és una bèstia parda quan es troba a gust i s'agrada com avui, i els dos cunyats tancant bandes, el Felip tancant la esquerra i el Poli pujant molt per banda dreta, donat un plus de profunditat a l'equip.

La defensa del Palau comet una única errada, o millor dit un regal de Reis, en una passada lateral, ens prenen la pilota i afusellen a un gran Piqué que no ha pogut fer res, fent el 1-3 al minut 36, donant una miqueta de possibilitats als locals d'entrar al partit, però ha estat un miratge, ja que dos homes que han entrat en aquests minuts finals de la primera part, han decidit el partit de la millor manera que saben fer.

Minut 42, nou corner a favor del Palau, sacada a cama canviada del Jacint, que amb la seva esquerra de seda, la posa on vol, que no és altre lloc que el cap del Ramon Jiménez i aquest d'un esplèndid cop de cap fa el 1-4 amb el que arribarem al final de la primera part.

La segona part no ha estat tan trepidant com la primera, el Palau ha baixat una mica el seu joc, i també potser ha notat que feia dies que no jugàvem, i que no podíem aguantar el ritme de la primera part, el Joe substitueix al Txus que ha de marxar, i el Paco dona una miqueta de descans al Xavi Montserrat que ha estat a totes en la primera part.

El Linyola, juga i deixa jugar, però no arriba amb claredat a l'àrea del Palau, on el Pere i el Miquel són autèntics murs, i el Piqué, tan sols ha de parar xuts llunyans, però sense perill.

Minut 52 i greu errada de l'àrbitre al anular un gol legal del Miki, que havia definit com ens té acostumats, amb un toc subtil de pilota per sobre del porter, després de sortir amb posició franca, un sacrilegi anular un gol de tant gust estètic, com el que ha fet el Miki, una pena, però qui mana, mana.

El Palau arriba, però el Jiménez no arriba a definir o perforar la xarxa, una pena, perquè el bo del Ramon podria haver sortit avui de Linyola al menys amb un hat trick.

El Palau continua amb el seu joc, amb estones espès, però amb la sensació que això no acabaria així, i les sensacions s'han tornat en fets, i és que amb un escenari com el d'avui, calia que aparegués una estrella, i “la bèstia” Montserrat ha aparegut, falta en la frontal de l'àrea, xut impecable per tot l'escaire i el 1-5 al minut 76, fent el seu dissetè gol en tretze partits, una autèntica bestialitat, però el Montserrat té això, és una bèstia...

I faltava un darrer protagonista a la festa, i el Vera que ha vist complert un somni que tenia de petit, hi havia una vegada un noi que somiava amb fer un hat trick, va jugar 20 anys al futbol i no ho va aconseguir mai, va haver de fitxar pel Palau, i en un partit amb un escenari espectacular, amb un camp cinc estrelles, i amb una centrada al cap, també cinc estrelles del Xavi Montserrat, cop de cap avançant-se a tota la defensa local, i pilota al fons de la xarxa al minut 81, 1-6, i un somni fet realitat, el Vera ja té el seu hat trick.

El Palau ha pogut fer encara algun gol més, sobre tot una de molt clara del Jiménez, que el porter local li ha tret, final del partit i una nova golejada a domicili, els nostres veterans comencen molt bé el 2018, i la derrota del Golmés promet emocions fortes les properes jornades.

Diumenge rebem la visita del Pardinyes, un equip de la part baixa, i que l'any passat ens va treure un empat, amb un partit molt defensiu, per tant cal estar atents, i guanyar el darrer partit de la primera volta.

Aficionats us convidem el proper diumenge 21 i a les 10 del matí al Municipal de Sant Roc. Us prometem compromís, lluita, joc i esperem que gols, que no t'ho expliquin, vine al Municipal de Sant Roc diumenge 21, és gratis. Que poc que s'ho esperen!!!! Força Veterans i Força Palau!!!!