dilluns, 22 de gener del 2018

VETERANS PALAU 6 – VETERANS PARDINYES 0

AMB UNA GRAN PRIMERA PART N’HI HA PROU PER GOLEJAR A UN NOU RIVAL

Amb 45 minuts i el vent a favor va ser suficient per liquidar un nou rival. Hem arribat al final de la primera volta amb 32 punts, amb 10 victòries, 2 empats i 2 derrotes, que en realitat és una, si l'1 octubre haguéssim pogut anar a competir a Alcoletge, igual ara érem líders amb el Monsó, Espanya ens ha robat el liderat....

El Palau es presenta amb la següent alineació: Piqué, Bertran, Pere, Miquel Farnell, Jacint, Mayoral, Jordi Baró, Txus, Montserrat, Carles Cortés i Vera, quedant a la banqueta Miki, Gerard, Jonny i Ramon Jiménez.

Darrer partit de la primera volta, els 32 punts com a objectiu i objectiu conquerit per la via ràpida, joc trepidant, punteria fina, un equip endollat, i aprofitant el vent a favor, un resultat de 5-0 a la primera part, i un Pardinyes que no ha pogut fer res davant un cicló blau que va passar pel Municipal de Sant Roc.

L'equip amb sensibles i notables baixes, la principal la del nostre porter Caelles, però el Piqué que torna a apagar els focs de la porteria i se'n surt amb nota i ens preguntem: quin és el preu del Manel Piqué avui en dia al mercat futbolístic? No té preu, no ha nascut encara futbolista que ho pugui fer tot, porter, central, entrenador, estratega, líder espiritual i referent, el Manel és patrimoni del Palau.

Partit resolt per la via ràpida, amb els golejadors de costum, l'1-0 fet pel Vera al minut 12, fent el seu onzè gol quedant a 2 gols dels 13 de l'anterior temporada i el seu record personal, per tant el Vera aquesta temporada també trencarà tots els seus registres, esperem que no vingui l'equip de torn i pagui la seva clàusula de rescissió, que barata no és...

El 2-0 arriba al minut 17, amb una bona definició del Carlos Cortés, que rendibilitza i molt els seus pocs minuts, fent el seu tercer gol.

L'equip molt segur en defensa, amb el Pere agafant els galons de líder defensiu, amb la tornada del Bertri, després d'uns partits d'absència, i amb el Jacint Alsina sent un dels jugadors més destacats amb el seu desplegament de centrades assistències, i jugades d'autèntic crack, el Miquel com sempre perfecte i sobrat, una defensa sense fissures, i sisè partit amb la porteria a zero.

El 3-0 arriba al minut 21, i és el Xavi Montserrat l'autor, “la bèstia” havia d'afegir-se a la festa, i el 4-0 arriba al 27 també com a protagonista el Montserrat però aquest cop de penal, fent el seu dinovè gol, gran rendiment del Xavi Montserrat aquesta temporada, no sé quants gols farà d'aquí a  final de temporada, però una bestialitat segur.

El 5-0 el fa el Ramon Jiménez al minut 40, una altre que no falta a la cita amb el gol diumenge darrere diumenge, fent el seu setè gol, un altra garantia de davanter, amb aquest resultat arribem a la mitja part.

Amb el rival rendit, el partit tancat i amb poca cosa més que afegir, s'escriurà la historia de la segona part, amb el vent en contra, el partit decidit, i l'equip pensant en el proper rival, el més destacat va ser l'entrada en escena de dos jugadors, el Gerard, inèdit aquesta temporada per una lesió de llarga durada, i el Jonny que tornava després d'uns mesos per una lesió a l'espatlla, dues grans notícies, el millor del futbol és poder veure  tornar a gaudir del futbol a companys que surten de lesions, no van poder marcar, però ens van deixar gotes de les seves qualitats, i aviat ens aportaran, experiència i frescor, aquest equip cada cop té més arguments de imbatible.

El 6-0 el farà “la roca” Mayoral al minut 77, i el Xavi Montserrat enviarà als núvols un penal que podia haver significat el 7-0.

Final del partit, nova golejada i l'equip que torna a estar intractable al Municipal de Sant Roc, un cop revisat els resultats ens trobem que ni Monsó ni Artesa afluixen, però el Golmés empata amb el Sudanell, i es deixa 5 punts a les darreres dues jornades, amb aquesta punxada la classificació dona un tomb, i escalem una posició, quedant el Monsó amb 35 punts, segon l'Artesa amb 32, tercer el Palau amb 32 i quart el Golmés amb 31. El Golmés ha passat de líder  a quart classificat en dues jornades, per tant aquí no regalen res a ningú i tot pendent d'una segona volta molt i molt emocionant.

La propera jornada rebem la visita dels Veterans de Rosselló, un os d'equip, que ens va empatar a 3 el partit de la primera volta, i que com a dada direm que ha guanyat al Golmés i al Artesa, per tant un rival directe tot i que es trobi a 6 punts nostres i en la cinquena posició, per tant caldrà estar molt atents i en cas de victòria seria un pas molt i molt ferm cap al liderat.

El partit està programat pel diumenge 28, però possiblement s'haurà de jugar dissabte 27 o ser suspès, ja que no disposem de vestuari per la coincidència amb la cursa de Sant Blai, per tant afició, atenta a la premsa.
L’equip és imparable a casa, afició us esperem al proper partit al Municipal de Sant Roc, que no t’ho expliquin, vine al camp, !!!!Força Veterans!!! !!!Força Palau!!!! !!!Que poc que s’ho esperen!!!!