dimarts, 6 de febrer del 2018

VETERANS SUDANELL 1 – VETERANS PALAU 3

NOVA VICTÒRIA A DOMICILI, EN EL PARTIT MÉS COMPLICAT JUGAT FINS ARA.

Els nostres veterans no afluixen i aconsegueixen una nova victòria que els situen en posicions d’ascens, en un camp molt tou, un rival molt lluitador i un dia de pluja, un partit de veterans en tota regla.

El Palau es presenta al municipal de Sudanell amb Caelles, Poli, Miquel Farnell, Piqué, Pere Corral, Jordi Baró, Txus Palau, Xavi Montserrat, Antonio Vera, Lluís i Mayoral, quedant a la banqueta Carles Cortés, Paco, Ramon Jiménez, Bertrán, Gerard, Miki, i Joe.

Recuperant efectius, sobretot la tornada del nostre porter Caelles, i amb la defensa complerta, tota la artilleria d’atac i sols amb la sensible baixa del Joan Serrano (aviat tornarem a tindre al “Kaiser” al comandament de l’equip), els nostres veterans es presenten a Sudanell amb el objectiu innegociable de la victòria. Davant un rival que ha lluitat des del minut 1 fins al 94, sense donar un respir als nostres, un camp petit, tou i un dia plujós, no quedava altra que lluitar i lluitar per treure els tres punts, el rival no ha defraudat, i segur que serà complicat treure punts d’aquest camp, però els nostres amb els tres punts cap a casa.

El partit comença sense un dominador clar, però el Palau és el que té més arribada, molt joc del mig del camp, partit travat, on cada pilota és una lluita de titans, i on l'àrbitre interpreta bé el joc d'avui, però ens perjudica més que afavoreix, sobretot en els fora de joc i les jugades dins de l'àrea, és el Palau el que arriba, però avui costarà i ja es veu durant els primers minuts.

Amb un Vera molt i molt incisiu, l'Albert Mayoral lluitant totes les pilotes com si fos la darrera, i el Xavi Montserrat, que avui té el punt de mira una miqueta desviat, i totes les clares van fora, per desesperació de “la bèstia” i dels seus companys, ja que si avui perdonem, ens ficarem en problemes.

La defensa del Palau molt ordenada, i on el Pere, i sobretot el Miquel Farnell, marquen una ratlla on queda clar que no passaran, més o menys com la cançó del vaixell del “Chaquete” però en versió futbolística, on l’avi Piqué continua sent el líder indiscutible de la defensa veterana del nostre poble.

Partit travat, rocós, de lluita de titans, i on el rival ens sorprèn perquè no dona ni mitja pilota per perduda, els nostres no pateixen en defensa, i el Caelles no ha tingut cap intervenció de perill, els nostres arriben però no tenen la punteria fina, encara que el seu porter ha de fer un parell de bones aturades.

L'àrbitre s'equivoca i no senyala un clar penal al Xavi Montserrat i una altre al Jordi Baró, queda clar que avui no ens ajudarà gaire l'home de negre, final de la primera part i zero a zero inamovible.

La segona part canvia una miqueta la història del partit, sobretot amb l'entrada del Paco per banda que serà l'home que obrirà la llauna i serà clau junt amb el Lluís en la victòria de diumenge.

Al minut 57 arriba el 0-1, una bona jugada de l'equip per banda dreta, el Paco que lluita amb ungles i dents la pilota dividida, se l'emporta i d'un bon xut lateral, trenca per fi el fortí del Sudanell 0-1 i molta feina feta, ja que serà un partit de pocs gols.

Però l'alegria dura ben poc, i al minut 59 ens fan l'empat a un, en una gran jugada i millor definició del seu davanter, un gran gol i tornem a ser a la casella de sortida, empat i a tornar a lluitar fins a la darrera pilota.

L'equip molt conscient que els tres punts són vitals, torna a ordenar-se en defensa, el mig del camp intenta jugar i jugar, amb un Jordi Baró molt actiu que rep cops com si estigués defensant una urna l'1 d'octubre, però cops de lluita per les pilotes, on ha de lluitar amb un parell d'armaris que vigilen tots els moviments dels nostre home franquícia, amb l'ajuda d'un Joe molt actiu, i el Gerard que aguanta la pilota com ningú, el Palau va a per totes i per fi aconsegueix el seu objectiu.

Al minut 77, una molt bona jugada per banda dreta del Xavi Montserrat, centrada a l'àrea i el Lluís molt atent, que fa l'1-2.

Ara ja tenim la victòria al sac, però cal lligar-la, i la lliguem amb una bona jugada de nou per banda dreta del Xavi Montserrat, bona centrada al segon pal i fa l’1-3 al minut 83.

Resultat molt treballat i abans el porter visitant treu dos mans impressionants, una al Vera i un altra al Mayoral, però el Sudanell no es rendeix en cap moment i al minut 86 ens fan un pal en una bona jugada d'atac, en el segon xut entre els tres pals a la porteria del Caelles, quatre minuts de descompte i final del partit.

Victòria molt i molt treballada, i felicitar als nois del Sudanell pel seu gran partit, ens han fet suar i de valent, de fet tres jugadors han acabat el partit amb molèsties físiques pel gran esforç realitzat, una victòria de qualitat i 3 punts molt i molt valuosos.

La jornada ha donat un tomb a la classificació, canvi de líder, el nou líder és el Golmés, després de la seva victòria davant els Latinos-Gardeny, segons els nostres Veterans a 1 punt, els Veterans de Monsó queden empatats amb els nostres però amb un partit menys (el descansat avui), i derrota de l'Artesa al camp del Rosselló, que queda quart a un punt dels nostres.
Cada jornada hi ha un tomb a la classificació, i els nostres Veterans que són a dalt sense prendre pistonada.

La propera jornada rebem la visita dels Veterans de l'Alcoletge, un partit del que en tenim moltes ganes, ja que el partit d'anada no van voler suspendre el partit pel 1 d'octubre i ens van donar per perdedors 3-0 per no comparèixer, i això ho tenim encara molt present.

Diumenge 11 de febrer la data, les 10 del matí l'hora, els Veterans d'Alcoletge el rival, i els nostres Veterans els protagonistes. Jo de vosaltres no m'ho perdria, veure els nostres Veterans no té preu pel demés teniu la vostra targeta de crèdit. Que poc que s'ho esperen!!!! !!!Força Veterans!!!! !!!!Força Palau!!!!!