dilluns, 19 de març del 2018

VETERANS BORGES 0 – VETERANS PALAU 0

EMPAT A RES, RECUPERACIÓ DEL LIDERAT I ELS NOSTRES ES DEIXEN MITJA LLIGA, TOT COMPLICAT DE PAIR.
Els nostres es compliquen la vida en un empat a res a Borges, davant un gran rival, que no ens ha deixat o no hem sabut portar els tres punts cap a casa, recuperem el liderat provisional, ja que el Golmés ha descansat aquesta jornada, però hem perdut moltes opcions al títol, molta informació que intentarem explicar poc a poc.

El Palau es presenta al Municipal de Borges amb la següent alineació: Caelles, Bertran, Pere, Miquel Farnell, Lluís, Gerard, Carles Cortés, Joan Serrano, Montserrat, Mayoral i Vera, quedant a la banqueta Miki, Paco, Ramón Jiménez i Joe.

Avui sí, amb més pólvora davant, però condicionat per falta d'efectius a darrere, es presenten els nostre veterans al Municipal de Borges, amb la missió de guanyar els tres punts, davant un Borges que va de menys a més, i que avui ha demostrat que la seva classificació no és real, un grandíssim Borges ens ha ensenyat avui, que guanyar diumenge darrera diumenge és un fita quasi impossible.

Mal ha començat el partit, ja que a l'escalfament previ, el nostre home franquícia Jordi Baró s'ha lesionat, amb el Piqué també encara lesionat a la banqueta, i dos homes importants donant instruccions des de la banqueta.

El partit comença amb respecte entre rivals, amb un camp on es pot jugar i molt bé, i les espases en alt, ja que hem de guanyar per tal de fer bo l'empat de diumenge a terres espanyoles.

Partit molt descompensat, amb uns locals amb un onze de sortida amb homes que podrien estar jugant a segona catalana per edat, i els nostres amb un equip amb una mitjana d'edat molt més alta, els locals plantejant un partit molt físic per treure desgast als nostres, els de Palau, tirant d'ofici i de joc de combinació, en un camp que es pot jugar i molt bé.

Primeres aproximacions del Palau, i primeres aturades del porter local, al que avui farem internacional.
El Palau molt ben posicionat al darrere, amb el Miquel i el Pere marcant l'ordre defensiu, i el Bertran tancant banda dreta i el Lluís banda esquerra, una pena no disposar avui de més defenses, ja que hem sacrificat un jugador desequilibrant davant com el Lluís per la manca de defenses, avui absents el Ramon Jové, Piqué, Poli, Felip o Jacint, unes peces que avui ens haguessin anat com anell al dit per tal d'alliberar al Lluís.

El Vera al minut 26 té una oportunitat molt clara, després d'una jugada personal i de desfer-se del porter, és derivat dins de l'àrea, però amb el seu afany de marcar continua la jugada i la pilota que no arriba al fons de la xarxa, ni tampoc l'àrbitre considera la jugada com a possible penal.

El Palau que amb aquesta jugada veu que pot fer mal al rival, i comença a atacar la defensa del Borges, bones oportunitats del Mayoral, de nou del Vera, i també del Montserrat, un Montserrat que ha entrat en una sequera golejadora molt preocupant, i a la que l'equip no estava acostumat, una pena, perquè el Palau podia decidir el partit entre els minuts 25 i 40, però sempre ha trobat la mateixa resposta, un grandíssim porter local.

El Palau en defensa està ben ferm, però sempre estem igual, en una arribada clara local i pilota al pal, sort que tenim aquest xic de sort que tenen els equips de dalt, i que potser Sant Roc, també juga amb els nostres Veterans.

La segona part més del mateix, un molt bo Borges ficant en dificultat als nostres, i els nostres que ho intenten un i altre cop, primer el Joe, després el Ramon Jiménez i finalment un gran xut a l'escaire i millor aturada del porter local del Xavi Montserrat, i el porter que ens ho atura tot, en defensa ben ferms, i sempre buscant la porteria del Borges, però els minuts corren i el partit no té pinta que es pugui  moure el marcador, minuts que corren i final del partit amb empat a zero, un resultat cruel, però el rival ho ha donat tot, i els nostres no tenen la pólvora fina, un empat que és bo perquè sumem i continuem sense perdre, però que donada la dinàmica dels rivals no serveix per a gran cosa.

Amb els resultat d'avui els nostres veterans són líders amb 50 punts, però de manera provisional, el Golmés segon també amb 50 punts però amb un partit menys (ha descansat avui), el Monsó tercer amb 48 punts i un partit menys, i quart l'Artesa amb 45, que després de la derrota avui a Monsó per 5-1, ha dit adéu al campionat i a l'ascens de categoria.

Tot per decidir, el Golmés i el Monsó són ara per ara els favorits al títol, amb un partit menys que els nostres i amb 21 punts encara per disputar, les espases són altes, el millor calendari del Monsó el fa favorit, i el Golmés-Palau del proper 15 d'abril té pinta de decisiu, tant pels nostres com pel rival local Golmés.

7 jornades per disputar, 6 pels nostres, ja que encara han de descansar, i un guió que ni fet expressament, qualsevol empat és un drama, i una derrota et deixa fora de tot, màxima igualtat, i que amb aquesta puntuació en anteriors campionats, ja estaríem quasi a primera, hi haurà emoció fins al darrer partit, però no depenem de nosaltres, l'equip espanyol del Monsó ha de punxar un partit, els enfrontament directes diran molt del resultat final, i el Monsó ja ha jugat contra tots els favorits.

Dues setmanes de descans i el proper partit que està programat pel proper 8 d'abril al Municipal de Sant Roc, el Llívia el rival i les 10, l'hora, serà la prèvia al partit de l'any, un Golmés-Palau que decidirà on anem i què farem, i on segur serà una pel·lícula d'intriga fins al darrer minut.

Afició, seguidor i tot el Palau, els nostres Veterans lluitaran fins a la darrera jornada, fins al darrer minut, fins a la darrera pilota, fins a la darrera gota de suor, el Palau s'ho val !!!!Que poc que s'ho esperen!!!! !!!Visca els Veterans i Visca el Palau!!!!!!